Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

RealityKolesár ponúka na predaj pozemky, Mokrance, KE okolie

Obec: Mokrance
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok pre rodinné domy
111 465 €

Popis nehnuteľnosti

RealityKolesár ponúka na predaj v I. etape slnečné pozemky situované v tichej, (smer Buzica) okrajovej časti obce Mokrance nachádzajúcej sa juhovýchodne od Košíc- iba pol hodinu jazdy autom a do hodiny prímestským vlakovým aj autobusovým spojením a len na skok od Moldavy nad Bodvou.

Výmera pozemkov sa pohybuje v rozmedzí od 589 m 2 do 967 m2, čím uspokojí predstavy aj tých najnáročnejších klientov. Samozrejmosťou každého pozemku je prípojka splaškovej kanalizácie, vodovodná prípojka, prípojka NN vrátane optiky. Prístup k pozemkom bude zabezpečený po novovybudovanej komunikácií lemovanej chodníkmi naprieč celou lokalitou. Informácie k možnej výstavbe: V zmysle regulatívov priestorového usporiadania a funkčného využitia územia, sú pozemky vhodné na individuálnu bytovú výstavbu jedno až dvojpodlažných rodinných domov. Pri pozemkoch disponujeme rozhodnutím o trvalom odňatí poľnohospodárskej pôdy, čím je každý kupujúci pri vybavovaní stavebného povolenia odbremenený od tejto povinnosti.

Developer projektu Zelené Mokrance, spoločnosť Mokrance invest družstvo si Vám po realizácií viacerých úspešných projektov                    ( Rezidencia Malá Ida, výstavba rodinných domov – Šemša, Bukovec a. i.)

Lokalita: Obec Mokrance s 1370 obyvateľmi leží 27 km juhozápadne od Košíc v západnej časti Košickej kotliny na prítoku potoka Ida. Mokrance ležia neďaleko mesta Moldava nad Bodvou, ktorá sa v posledných rokoch môže pýšiť masívnym rozvojom novej výstavby a občianskej vybavenosti, vďaka ktorej dokáže ponúknuť svojim obyvateľom uspokojenie všetkých ich potrieb od základných (materská škola, základná škola, potraviny Fresh, Milk-Agro, všeobecný lekár pre deti a dorast) až po osobité (školský klub, kozmetický salón, kaviareň, turistika). Aj keď obec nemôže zabezpečiť uspokojenie všetkých Vašich potrieb, jej priaznivá lokácia v blízkosti mesta Moldavy nad Bodvou a Košíc Vám to dozaista vynahradí.

Ďalšie info na www.zelenemokrance.sk

Cena: od 111.465,- € Konečná cena sa odvíja od veľkosti konkrétneho pozemku. V cene každého pozemku je projektová dokumentácia stavby rodinného domu a kompletný právny servis vrátane pomoci pri vybavení hypotekárneho úveru. V prípade záujmu nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať volajte, píšte 0907 915 475 – Tomáš Kolesár, kolesar@realitykolesar.sk . /RealityKolesár už 22 ročné skúsenosti /. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
589 m2
Typ zeme:
rovina
Celková plocha:
589 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Tomáš Kolesár

Tomáš Kolesár

konateľ, maklér

  • Slovensky
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti