Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

RealityKolesár  predáva rodinný dom v obci  Malá Ida, KE okolie.  

Citlivo vkusne a nákladne pred 5 rokmi zrekonštruovaný dom sa nachádza v radovej zástavbe na upravenom rovinatom pozemku so súkromím o výmere 612 m2. Dvorová časť so zimnou záhradou je orientovaná na Juh a Západ.

Dom bol kolaudovaný v roku 1998, postavený z tehál. Napojený na kompletné inžinierske siete a internet. Strecha pokrytá pálenou škridlou.

Kúrenie v dome je zabezpečené kondenzačným kotlom umiestneným v suteréne domu kde je priestranný suchý skladovací priestor. Okná aj vchodové dvere sú plastové.

Prízemné podlažie: má oddelené vstupné zádverie s chodbou, hosťovskú izbu, kúpeľňu s wc, pracovňu s prechodom do garáže, obývaciu halu s krbom spojenú s kuchynskou časťou, linka so vstavanými spotrebičmi, východ na krytú terasu - zimnú záhradu, ďalej je tam priestranná kúpeľňa s WC a bidetom, 3 izby, na chodbe veľká vstavaná šatníková skriňa.

Poschodie: má halu s malou obývaciou izbou a čitárňou, šatníkom, fitnes miestnosť, kúpeľňu s WC, vstup do podkrovia - úložného priestoru.

Na upravenom pozemku sa nachádza záhradný domček, súčasťou domu je garáž pre jedno auto s prechodom na záhradný pozemok a pred domom prístrešok pre jedno auto.

Občianska vybavenosť na vysokej úrovni  škola, škôlka, welness, reštaurácia, bowling, remeselný pivovar, detské centrum s bazénom, potraviny, pekáreň, mäsiareň, kaderníčka a momentálne sa stavia aj fitness centrum v Pánskom lese II.

Všetky fotky pozri na realitykolesar.sk   Video YouTube: dom Malá Ida

Náklady 220,-€/ mesačne komplet.

Cena: 590.000,-€.  V prípade záujmu volajte, píšte 0907 915 475 – Tomáš Kolesár, kolesar@realitykolesar.sk . /RealityKolesár už 23 ročné skúsenosti /. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
612 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
275 m2
Podlahová plocha:
275 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
6
Rok kolaudácie:
1998
Celková plocha:
612 m2
Orientácia:
juhozápad
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Tomáš Kolesár

Tomáš Kolesár

konateľ, maklér

  • Slovensky
  • English
  • Pусский

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti